Bouwkavels in Sint Michielsgestel

Kavel kopen in St. Michielsgestel

In Sint Michielsgestel worden door Ruimte voor ruimte 19 bouwkavels ontwikkeld. De kavels zijn gesitueerd aan de zuidoostkant tussen Hezelaar en de Gemondseweg. Er komen niet alleen kavels voor vrijstaande woningen, maar ook 6 kavels die bedoeld zijn voor twee-onder-een-kap woningen.

Het plan is opgezet in de vorm van een buurtschap, waarbij wordt voortgeborduurd op de informele en landelijk uitstraling van de huidige bebouwing. Door rooilijnen te laten verspringen en kavelgroottes te variëren ontstaat dit informele straatbeeld. Eind juni 2023 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan vastgesteld. Volgens Ruimte voor ruimte kan de verkoop naar verwachting starten in de eerste helft van 2025 bij een onherroepelijk bestemmingsplan. Voor meer informatie over de verkoop van de kavels verwijzen wij naar de website van de verkopende partij Ruimte voor ruimte.

Ontwerpen en bouwen

Heeft u interesse in een kavel, dan is het belangrijk te weten dat voorgeschreven is, dat de architectuur van de woning een landelijke uitstraling moeten hebben. En de woningen mogen maximaal 1 laag hebben en voorzien zijn van een grote kap. Hierbij wordt gedacht aan het type langgevelboerderij of schuurwoning. Dit type architectuur past prachtig in deze landelijke omgeving, tegelijkertijd geeft het ruimte om de woning naar eigen smaak en wensen vorm te geven.

Roscobouw is specialist in het ontwerpen en bouwen van woningen voor particulieren. Graag helpen we ook jou met de realisatie van je droomwoning.

Tweekapper bouwen in St. Michielsgestel

Ook met het bouwen van tweekappers hebben wij ruimschoots ervaring. Wij gaan eerst met beide opdrachtgevers inventariseren wat de wensen zijn. Over de vormgeving van buitengevels, aanzichten, kleuren, dakbedekking etc. moet je als toekomstige buren natuurlijk overeenstemming hebben. Daarbij hoeven de woningen niet altijd precies hetzelfde te worden. Je kunt jouw eigen woning helemaal naar eigen wens indelen en afwerken. Dat is het voordeel van maatwerk!

Vrijblijvend informatief gesprek

Bij het aankopen van een kavel heb je misschien nog vele vragen, zoals

  • Wat kosten het bouwen van een woning?
  • Zijn er nog bijkomende kosten waar ik rekening mee moet houden?
  • Hoe kom ik tot een goed ontwerp?
  • Hoe lang duurt het bouwen van een woning? 

 

Wil je weten of het haalbaar is om je woonwensen waar te maken op een kavel in St. Michielsgestel? Maak een vrijblijvende afspraak, je bent van harte welkom! Laat je gegevens achter op onderstaand formulier en we nemen contact op of bel 0412 – 455501.

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
7 september 2024
.