Bouwkavels Graafseweg te Mill

Droomt u van een ruime woning omgeven door natuur? Het gloednieuwe project Millenbosch te Mill biedt een unieke kans om deze wens waar te maken. In het Brabantse Mill zijn 15 bouwkavels ontwikkeld op een voormalig MOB-complex, waarbij u de kans heeft een vrijstaande woning te bouwen in uw eigen bos.

De ruime bospercelen varieren in grootte van 1.920m2 tot maar liefst 3.750m2. Op elk perceel mag een woning gebouwd worden van maximaal 1.200m3 inhoud. De verkoop van de kavels is gestart op 31 maart en u kunt zich inschrijven bij Ruimte voor Ruimte.

Roscobouw als bouwpartner

Ziet u zichzelf al wonen in het gezellige, bourgondische Mill? Bij de bouw van uw droomwoning in Millenbosch heeft u een grote mate van vrijheid om de woning naar eigen wens te bouwen.

Als bouwpartner neemt Roscobouw graag uw zorgen uit handen. Roscobouw onderscheidt zich door de persoonlijke en intensieve begeleiding, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij uw wensen centraal staan. Samen met één van onze architecten bepaalt u hoe uw woning er uit komt te zien.

Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

Meer informatie

De kavel koopt u via Ruimte voor Ruimte, maar bij het ontwerpen en bouwen van de woning zijn we u graag van dienst. Wilt u alvast voorbereid zijn op de uitgifte van de bouwkavels of bent u op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden van het project Millenbosch? We nodigen u van harte uit voor een informatief gesprek. In dit gesprek zetten we uiteen wat er komt kijken bij het ontwerpen en bouwen van uw eigen woning, waarbij u kunt denken aan het bouwproces, voorbeelden van woningen en inzicht in prijzen.

Vraag ons magazine aan voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak. Dit kan via onderstaand formulier of bel naar 0412-455501.

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
8 juni 2024
.