Bouwkavels Den Hoek te Helvoirt

In Helvoirt zijn 12 prachtige bouwkavels beschikbaar gekomen en inmiddels in optie. Acht van deze kavels zijn voor de bouw  van een vrijstaande woning en vier voor twee onder een kap woningen. Bent u één van de gelukkigen die een bouwkavel heeft bemachtigd? Dan worden wij graag uw bouwpartner.

Er is voor het plan een beeldkwaliteitsplan beschikbaar. In het beeldkwaliteitsplan staat omschreven dat de architectuur moet voldoen aan “Helvoirtse eenvoud”. Dit houdt in traditioneel en sober. De gevels opgetrokken in metselwerk in overwegend gedekte aardetinten met daken met donkere dakpannen. Ook wordt er vermeld dat er ruimte is voor uitzonderingen, zoals wit gestucte gevels. Wij begeleiden u graag in het ontwerpen en bouwen van de woning en het maken van de diverse keuzes.

Roscobouw als bouwpartner

Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het gehele proces van het bouwen van uw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten bepaalt u hoe uw woning er uit komt te zien.

Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

Meer informatie

Wilt u alvast voorbereid zijn op de uitgifte van de bouwkavels, dan nodigen wij u van harte uit voor een informatief gesprek. In dit gesprek zetten we uiteen wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en bouwen van uw eigen woning, waarbij u kunt denken aan het bouwproces, voorbeelden van woningen en inzicht in prijzen.

Geïnteresseerd? 

Vraag ons magazine aan of maak een vrijblijvende afspraak. Dit kan via onderstaand formulier of bel 0412-455501.