Bouwkavels De Burgt te Boekel

De gemeente Boekel heeft in het plan De Burgt mooie bouwkavels uitgegeven. Bent u één van de gelukkigen die een bouwkavel heeft bemachtigd? Dan worden wij graag uw bouwpartner.

Door de gemeente worden er geen eisen gesteld aan architectuur of materiaalgebruik. Hierdoor heeft u veel vrijheid in het ontwerp van uw woning. Wel heeft de gemeente eisen gesteld aan duurzaamheid, zo moet de woning gasloos en nul-op-de meter gebouwd worden. Daarnaast moet het hemelwater op eigen terrein geïnfiltreerd worden. Allerlei zaken waar Roscobouw ruime ervaring in heeft. Wij kunnen u dan ook begeleiden in het maken van de diverse keuzes.

Roscobouw als bouwpartner

Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het gehele proces van het bouwen van uw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten bepaalt u hoe uw woning er uit komt te zien.

Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

Meer informatie

Wilt u alvast voorbereid zijn op de uitgifte van de bouwkavels, dan nodigen wij u van harte uit voor een informatief gesprek. In dit gesprek zetten we uiteen wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en bouwen van uw eigen woning, waarbij u kunt denken aan het bouwproces, voorbeelden van woningen en inzicht in prijzen.

Geïnteresseerd? 

Vraag ons magazine aan of maak een vrijblijvende afspraak. Dit kan via onderstaand formulier of bel 0412-455501.

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
20 april 2024
.