Bouwkavels Hoefstraat Rijsbergen

Bouwkavels Hoefstraat Rijsbergen

Het mooie dorp Rijsbergen in West-Brabant, is omringd door prachtige natuur en landelijke gebieden. Hierdoor is het een populaire woonlocatie is voor mensen die houden van rust en ruimte. Het dorp heeft goede voorzieningen, waaronder een supermarkt, diverse winkels en restaurants, scholen en sportfaciliteiten. Bovendien zijn er goede verbindingen met de nabijgelegen steden Breda en Tilburg.  Kortom het dorp heeft alles wat u nodig heeft om comfortabel te leven.

Wonen in het exclusieve plan Hoefstraat Rijsbergen

In Rijsbergen heeft Ruimte voor Ruimte exclusieve bouwkavels ontwikkeld,  gelegen nabij de Hoefstraat en Pannenhoefsebaan. Het betreft 12 ruime kavels in grootte variërend van circa 700 m2 tot circa 1.285 m2. Op deze kavels kunt u uw eigen droomhuis realiseren, in lijn met de richtlijnen uit het beeldkwaliteitsplan. Tot 3 april kon u zich voor deze kavels inschrijven. Heeft u een kavel weten te bemachtigen? Wij ondersteunen u graag tijdens het hele bouwproject. Neem vrijblijvend contact op!

nieuwbouw-hoefstraat-rijsbergen

De richtlijnen in dit plan zijn vrij ruim en bieden veel mogelijkheden. Gevraagd wordt een ontwerp van de woning met een eigentijdse vertaling van de landelijke, dorpse architectuur, met gebruik van hoogwaardige materialen. In lichte kleur geschilderde gevels en gestucte gevels zijn toegestaan. Al eerder realiseerden we in Rijsbergen aan de Hoefstraat twee mooie woningen. Als bouwpartner zijn we graag betrokken vanaf de ontwerpfase.  Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Roscobouw als bouwpartner

Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het proces van het bouwen van uw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met onze architecten bepaalt u hoe uw woning er uit komt te zien. Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

Vrijblijvend informatief gesprek

Wilt u weten of het haalbaar is om uw woonwensen waar te maken op een kavel in Rijsbergen? Maak een vrijblijvende afspraak, u bent van harte welkom! Laat uw gegevens achter op onderstaand formulier of bel 0412-455501

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
8 juni 2024
.