Bouwkavels Helmond

Bouwkavels in Helmond

De gemeente Helmond heeft 12 bouwkavels te koop. De kavels zijn gelegen in het plan Warande-Molenbunders. De inschrijving is inmiddels gesloten. De loting voor de kavels zal plaatsvinden op 20 februari 2024.

Voor het inschrijven en informatie over de verkoop van de kavels verwijzen we je graag naar de website van de gemeente Helmond.

Bouwkavels Warande Molenbunders

Gemeente Helmond heeft een kleinschalig recreatiegebied herontwikkeld tot woongebied. In dit gebied is plek voor 12 bouwkavels voor vrijstaande grondgebonden woningen. De kavels liggen in een mooie groene omgeving. Per kavel is één woning toegestaan van maximaal twee bouwlagen. De woningen dienen een plat dak te hebben en een maximale bouwhoogte van 6,5 meter. Ook moeten er minimaal 2 parkeerplaatsen op eigen terrein te worden gerealiseerd.

Voorbereiding koop van bouwkavel

Heb je je ingeschreven en heb je misschien vele vragen. Zoals: 

  1. Wat kost het bouwen van een woning?
  2. Zijn er nog bijkomende kosten waar ik rekening mee moet houden?
  3. Hoe komt ik tot een goed ontwerp?
  4. Hoe lang duurt het bouwen van een woning?
Als specialist in het ontwerpen en bouwen van vrijstaande woningen voor particulieren kunnen we deze en vele andere  van je vragen beantwoorden.  Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak. In dit vrijblijvend eerste gesprek helpen we  je graag op weg en natuurlijk zijn we na aankoop van de kavel graag je bouwpartner voor het gehele traject.

Wij hebben al diverse woningen met platte daken zoals in het bestemmingsplan van Molenbunders is voorgeschreven ontworpen en gebouwd. Elk ontwerp is maatwerk en afgestemd op de individuele wensen. 

 

Roscobouw voor ontwerpen en bouwen

Roscobouw onderscheidt zich door je op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het proces van het bouwen van jouw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij je op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject.

Samen met één van onze architecten bepaal je hoe jullie woning er uit komt te zien. Onze kracht is om zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel. Samen ontwerpen we een woning dat past binnen je bouwbudget. Daarnaast informeren wij je over de bijkomende kosten, zodat je zicht hebt op de totale kosten.

Vrijblijvend informatief gesprek

Wil je weten of het haalbaar is om je woonwensen waar te maken op een kavel in Oirschot? Maak een vrijblijvende afspraak, je bent van harte welkom! Laat je gegevens achter op onderstaand formulier en we nemen contact op of bel 0412-455501

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
8 juni 2024
.