Bouwkavels Geffen

Wonen in Geffen

Geffen, een Brabants dorp omgeven door weilanden en natuur, is de perfecte plek voor iedereen die graag rustig, landelijk woont. En hoewel Geffen een landelijk karakter heeft, zijn alle moderne voorzieningen zoals scholen, winkels en recreatiemogelijkheden gemakkelijk bereikbaar. Dit komt door de liggen van het dorp tussen tussen Oss en Den Bosch. De voordelen van een stad om de hoek met de sfeer van dorpse gemeenschap. Een perfecte plek dus om je eigen woning te bouwen. 

In Geffen zijn bouwkavels in de verkoop

 

Kavel kopen in Geffen

Op dit moment zijn er diverse zelfbouwkavels in Geffen in de verkoop. Hiervoor verwijzen we je graag naar de makelaar Akker Makelaardij , die deze kavels in de verkoop heeft. Wij kunnen je begeleiden in het ontwerpen en bouwen van de woning. 

Voorbereiding koop van bouwkavel

Bij het aankopen van een kavel heb je misschien vele vragen. Zoals: 

  1. Wat kost het bouwen van een woning?
  2. Zijn er nog bijkomende kosten waar ik rekening mee moet houden?
  3. Hoe komt ik tot een goed ontwerp?
  4. Hoe lang duurt het bouwen van een woning?
 

Als specialist in het ontwerpen en bouwen van vrijstaande woningen voor particulieren kunnen we deze en vele andere  van je vragen beantwoorden. Elke woning is bij ons maatwerk, net als elk bouwtraject.  In een vrijblijvend eerste gesprek helpen we  je graag op weg en natuurlijk zijn we na aankoop van de kavel graag je bouwpartner voor het gehele traject.

Roscobouw als bouwpartner

Roscobouw onderscheidt zich door je op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het proces van het bouwen van jouw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij je op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject.

Samen met één van onze architecten bepaal je hoe jullie woning er uit komt te zien. Onze kracht is om zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel. Samen ontwerpen we een woning dat past binnen je bouwbudget. Daarnaast informeren wij je over de bijkomende kosten, zodat je zicht hebt op de totale kosten.

Vrijblijvend informatief gesprek

Wil je weten of het haalbaar is om je woonwensen waar te maken op een kavel in Geffen? Maak een vrijblijvende afspraak, je bent van harte welkom! Laat je gegevens achter op onderstaand formulier en we nemen contact op of bel 0412-455501

Showroom Roscobouw

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
8 juni 2024
.