Bouwkavels Geerpark Vlijmen

Altijd al zelf willen bouwen? Een eigen stukje grond waar uw droomkasteel gerealiseerd kan worden, helemaal naar eigen wens? Dat kan in de duurzame, groene wijk Geerpark in Vlijmen.

Eind maart is de fase Nieuwe Morgen van start gegaan. De kavels van circa 340 m² tot 500 m² gingen in de verkoop via digitale inschrijving bij De Kavelwinkel. De inschrijving is inmiddels gesloten en de loting gaat van start.

Bent u één van de gelukkigen? Bouwpartner Roscobouw ondersteunt u graag bij de bouw van uw droomwoning. Neem vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier voor de mogelijkheden.

Wonen in het groene Geerpark

De fase Nieuwe Morgen ligt op een prachtige locatie vlak bij het park en aan de waterslinger. U woont in een duurzame wijk aan de rand van Vlijmen met de stad Den Bosch op steenworp afstand. Een groot voordeel van deze wijk is dat u uw ideale huis compleet welstandsvrij mag laten ontwerpen en geheel duurzaam kunt laten bouwen.
Droomt u van vrij en duurzaam wonen in het Geerpark? Als bouwpartner staan we voor u klaar en realiseren we samen uw droomwoning op een van de kavels.

Bouwpartner Roscobouw

Roscobouw is al tientallen jaren een begrip in Noord-Brabant. Als bouwpartner hebben we al vele projecten mogen begeleiden en honderden droomhuizen gerealiseerd. Op persoonlijke wijze begeleiden we u tijdens het proces voor uw woning in Vlijmen, van schets tot oplevering. Daarbij staan uw wensen altijd voorop.

Weet u al hoe uw droomwoning eruit komt te zien of bent u er nog niet helemaal over uit? Spar samen met een van onze architecten over uw huis en wij zorgen voor de rest. Maak een vrijblijvende afspraak of neem contact op via onderstaand formulier.