Bouwkavels Geerpark Vlijmen

Laatste bouwkavels Geerpark Vlijmen – Nieuwe Morgen fase 2

Wonen in Geerpark

Ben je op zoek naar een bouwkavel in een mooie groene wijk? Dan is dit je kans. In Vlijmen nabij Den Bosch worden de laatste 7 vrije kavels uitgeven in het plan Nieuwe Morgen fase 2 in de wijk Geerpark. De verkoop gaat via de Kavelwinkel en de inschrijving is inmiddels gestart. 

De kavels zijn gelegen in een groene duurzame wijk, voorzien van een park, waterpartijen en een echte boomgaard. Je woont er in de natuur met de voorzieningen van de stad binnen handbereik. Zowel met fiets, openbaar vervoer of auto is Den Bosch makkelijk te bereiken. De kavels variëren in grootte van 485 m2 tot circa 550 m2.

 

Bouwen in Nieuwe Morgen fase 2 Geerpark 

Voor de kavels zijn kavelpaspoorten opgesteld. Hierin staat de kaders omschreven om te bouwen op het betreffende kavel. Zo mogen de woningen een goothoogte van maximaal 7 meter hebben, en de bouwhoogte mag 11 meter bedragen. De hoofdbebouwing moet aan beide zijden minimaal 2 meter van de erfgrens blijven. Een bijgebouw mag aan één zijde dan weer wel op de erfgrens gebouwd worden. Er mag vanaf de weg geen apart pad naar de voordeur, deze moet ontsluiten via de inrit van maximaal 5 meter breed. Een kleine greep uit de voorschriften.

Daarnaast wordt er in het beeldkwaliteitsplan geen strak keurslijf gegeven, er is veel vrijheid in ontwerpen. Gevraagd wordt naar een architectuur die stoer, eigentijds en landelijk is. Een hoofdgebouw met kap is gewenst, waarbij natuurlijke materialen worden toegepast. Denk hierbij aan een schuurwoning of moderne boerderij. Er is genoeg ruimte voor een persoonlijke interpretatie en daar helpen we je graag bij.

Op de site van de kavelwinkel zijn de kavelpaspoorten per kavel te lezen en kun je je tot 2 april 2023 om 23.59 inschrijven. De loting zal vervolgens plaatsvinden op 6 april om 16.00u.

Roscobouw als bouwpartner

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een zelfbouwkavel in Vlijmen? Bouwpartner Roscobouw helpt u graag. Met jarenlange ervaring en nauwe betrokkenheid bij nieuwbouwprojecten ondersteunen we u tijdens het gehele project.

Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het proces van het bouwen van uw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten bepaalt u hoe uw woning er uit komt te zien. Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

Vrijblijvend informatief gesprek

Wilt u alvast voorbereid zijn op de uitgifte van de bouwkavels in Nieuwe Morgen fase 2, dan nodigen wij u van harte uit voor een informatief gesprek. In dit gesprek zetten we uiteen wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en bouwen van uw eigen woning, waarbij u kunt denken aan het bouwproces, voorbeelden van woningen en inzicht in prijzen.

Geïnteresseerd? Maak een vrijblijvende afspraak via onderstaand formulier of bel 0412-455501.

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
8 juni 2024
.