Bouwkavels Dorst Steenovensebaan Oosterhout

De verkoop van vijf bouwkavels aan de Steenovensebaan in Dorst, gemeente Oosterhout is gestart. Het betreft ruime kavels van 1.700m2 tot 4.300m2 groot. Op deze kavels kunt u uw eigen droomwoning bouwen en heeft u de mogelijkheid uw hobby aan huis uit te oefenen. Drie van de kavels hebben een aangrenzende hobbyweide, bij de andere twee kavels wordt de mogelijkheid geboden hobbyweide 1 (of gedeelte ervan) bij te kopen De kavels worden verkocht door Ruimte voor Ruimte. Tot 13 juli 2023 om 9.00u heeft u de mogelijkheid zich in te schrijven. Bij ons kunt u terecht voor het ontwerpen en bouwen van uw woning. Graag informeren wij u over de mogelijkheden op deze kavels.

Roscobouw als bouwpartner

Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het gehele proces van het bouwen van uw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten bepaalt u hoe uw woning er uit komt te zien.

Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

Meer informatie

Heeft vragen over wat er allemaal komt kijken bij de bouw van uw eigen woning,  dan nodigen wij u van harte uit voor een vrijblijvend informatief gesprek. In dit gesprek kunnen we antwoord geven op vragen als:

  • Wat kost het bouwen van een huis?
  • Wat mag ik bouwen op de kavel?
  • Hoe kom ik tot een goed ontwerp?
  • Hoe lang duurt het bouwen van een woning?
  • … en alle andere vragen die u heeft.

 

Geïnteresseerd? 

Vraag ons magazine aan of maak een vrijblijvende afspraak. Dit kan via onderstaand formulier of bel 0412-455501.

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
8 juni 2024
.