Bouwkavels Den Bogerd Udenhout

Uitgifte bouwkavels Den Bogerd Udenhout gestart

In Udenhout worden zeven mooie bouwkavels uitgegeven in plan Den Bogerd. Dit is de kans om je eigen droomhuis te bouwen in Udenhout. Op 5 juli is er een informatiemarkt geweest over de kavels. Je kunt tot uiterlijk 17 juli 2023 12.00u inschrijven op één van de kavels. Hierover vind je meer informatie op de website van het plan Den Bogerd.

Hoe bouw je de woning van je dromen?

De aankoop van de kavel is een eerste stap in een proces naar je droomwoning.  Vaak kun je eerst een optie nemen op de bouwkavel, zodat je de tijd hebt te onderzoeken of je wensen realiseerbaar zijn, zowel in het ontwerp als financieel. Bij het ontwerpen van de woning moet je rekening houden met de eisen die gesteld worden in het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan. In Udenhout zijn deze eisen vrij ruim en is er veel vrijheid in ontwerpen. Daarnaast moet het het geheel natuurlijk passen binnen je financiële plaatje. Met jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van woningen kunnen wij hier uitstekend in adviseren. Tijdens een geheel vrijblijvend gesprek kunnen al veel van je vragen bespreken. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Roscobouw als bouwpartner

Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het proces van het bouwen van uw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten bepaalt u hoe uw woning er uit komt te zien. Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

Het bouwen van een eigen woning is voor velen een droom, en bij Roscobouw helpen we graag om deze droom te realiseren. Wanneer u een bouwkavel heeft, begeleiden wij u in het gehele proces. Dat begint bij het ontwerpen van de woning, samen met u ontwerpen we een woning dat past binnen uw bouwbudget. Daarnaast informeren wij u over de bijkomende kosten, zodat u zicht heeft op de totale kosten.

Vrijblijvend informatief gesprek

Wilt u weten of het haalbaar is om uw woonwensen waar te maken op een kavel In den Bogerd? Maak een vrijblijvende afspraak, u bent van harte welkom! Laat uw gegevens achter op onderstaand formulier of bel 0412-455501

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
7 september 2024
.