Bouwkavels De Erven Heesch

Bouwkavels De Erven fase 3 in Heesch

In het gezellige dorp Heesch wordt volop gebouwd. Aan de westzijde van Heesch verrijst een geheel nieuwe wijk genaamd De Erven. De Erven is een mooie groene wijk dicht bij het centrum met een dorpse sfeer. Er is een breed woningaanbod, waarvan al een gedeelte gebouwd is en een gedeelte nu in de verkoop is. 

Wonen in De Erven fase 3

In deze wijk heeft de gemeente Bernheze 7 bouwkavels voor vrijstaande woningen in Heesch uitgegeven. Vijf van deze kavels zijn gelegen aan de Bosschebaan en twee aan de Beemdstraat. De grootte van de kavels variëren tussen de  372 m2 en 506 m2,
waarbij de kleinste kavel ± € 173.200,- kost en de grootste ± € 235.700,-. De inschrijving voor de kavels is inmiddels gesloten. Bent u de gelukkige eigenaar van één van deze kavels? Gefeliciteerd! Het bouwen kan binnenkort beginnen. Als bouwpartner helpen we u graag bij het gehele project. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

de-erven-heesch

Roscobouw als bouwpartner

Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het proces van het bouwen van uw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten bepaalt u hoe uw woning er uit komt te zien. Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

Het bouwen van een eigen woning is voor velen een droom, en bij Roscobouw helpen we graag om deze droom te realiseren. Wanneer u een bouwkavel heeft, begeleiden wij u in het gehele proces. Dat begint bij het ontwerpen van de woning, samen met u ontwerpen we een woning dat past binnen uw bouwbudget. Daarnaast informeren wij u over de bijkomende kosten, zodat u zicht heeft op de totale kosten.

Vrijblijvend informatief gesprek

Wilt u weten of het haalbaar is om uw woonwensen waar te maken op een kavel in De Erven in Heesch? Maak een vrijblijvende afspraak, u bent van harte welkom! Laat uw gegevens achter op onderstaand formulier of bel 0412-455501

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
8 juni 2024
.