Bouwkavels Broekgraaf Leerdam

Bouwkavels Broekgraaf in Leerdam

Altijd al je eigen droomhuis willen bouwen? Deze kans heb je nu in Leerdam. Er zijn vrije kavels in het plan ’t Nieuwe Eiland (fase 3 G) in Broekgraaf uitgegeven. De inschrijving hiervoor was tot 11 april, maar er zijn nog enkele kavels beschikbaar. Voor meer informatie over de verkoop van de kavels  verwijzen wij naar de website Broekgraaf.nl.

Wonen op ’t Nieuwe Eiland in Broekgraaf, Leerdam

Bent u de gelukkige eigenaar van één van deze kavels? Gefeliciteerd! Het bouwen kan binnenkort beginnen. Als bouwpartner helpen we u graag bij het gehele project. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Roscobouw als bouwpartner

Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het proces van het bouwen van uw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten bepaalt u hoe uw woning er uit komt te zien. Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

Het bouwen van een eigen woning is voor velen een droom, en bij Roscobouw helpen we graag om deze droom te realiseren. Wanneer u een bouwkavel heeft, begeleiden wij u in het gehele proces. Dat begint bij het ontwerpen van de woning, samen met u ontwerpen we een woning dat past binnen uw bouwbudget. Daarnaast informeren wij u over de bijkomende kosten, zodat u zicht heeft op de totale kosten.

Vrijblijvend informatief gesprek

Wilt u weten of het haalbaar is om uw woonwensen waar te maken op een kavel in Boekgraaf? Maak een vrijblijvende afspraak, u bent van harte welkom! Laat uw gegevens achter op onderstaand formulier of bel 0412-455501

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
8 juni 2024
.