Bouwkavels Oirschot

Altijd al zelf willen bouwen? Een eigen stukje grond waar uw droomkasteel gerealiseerd kan worden, helemaal naar eigen wens? Dat kan in het gezellige Oirschot.

Eind juni komen 13 mooie bouwkavels in Oirschot te koop.
De kavels van circa 535 m² tot maximaal 1050 m² worden uitgegeven door Ruimte voor Ruimte in het oostelijke deel de nieuwe woonwijk Ekerschot Noord.

Bent u één van de gelukkigen? Bouwpartner Roscobouw ondersteunt u graag bij de bouw van uw droomwoning. Neem vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier voor de mogelijkheden.

Wonen in het gezellige Oirschot

Het prachtige Brabantse dorp Oirschot ligt in het groene buitengebied van Eindhoven. Ondanks de centrale ligging tussen Tilburg en Eindhoven langs de A58 heeft het een knus, gezellig en karakteristiek centrum. Aan het buitengebied brengt Ruimte voor Ruimte het unieke plan Ekerschot Noord tot ontwikkeling. Droomt u van vrij en duurzaam wonen in Oirschot? Als bouwpartner staan we voor u klaar en realiseren we samen uw droomwoning op een van de kavels.

Bouwpartner Roscobouw

Roscobouw is al tientallen jaren een begrip in Noord-Brabant. Als bouwpartner hebben we al vele projecten mogen begeleiden en honderden droomhuizen gerealiseerd. Op persoonlijke wijze begeleiden we u tijdens het proces voor uw woning in Vlijmen, van schets tot oplevering. Daarbij staan uw wensen altijd voorop.
Weet u al hoe uw droomwoning eruit komt te zien of bent u er nog niet helemaal over uit? Spar samen met een van onze architecten over uw huis en wij zorgen voor de rest. Maak een vrijblijvende afspraak of neem contact op via onderstaand formulier

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
7 oktober 2023
.