Bouwkavels

Bent u op zoek naar een bouwkavel? Onderstaand een actueel overzicht van kavels in de verkoop. Deze kavels worden door andere partijen verkocht, zoals gemeente of Ruimte voor ruimte.

Bouwkavels in Mill

Droomt u van een ruime woning omgeven door natuur? Het gloednieuwe project Millenbosch te Mill biedt een unieke kans om deze wens waar te maken. In het Brabantse Mill zijn 15 bouwkavels ontwikkeld op een voormalig MOB-complex, waarbij u de kans heeft een vrijstaande woning te bouwen in uw eigen bos.

Bouwkavels Oisterwijk

Altijd al uw eigen woning willen bouwen? Maak deze droom werkelijkheid in het idyllische Oisterwijk! Ruimte voor Ruimte geeft in het eerste kwartaal van 2022 19 bouwkavels uit, gelegen aan de Molenbaan in Oisterwijk. Met grote kavels variërend van 520m2 tot 955m2 geniet u van deze prachtige omgeving. De inschrijving voor deze kavels is gestart op in maart en er zijn nog enkele kavels beschikbaar. 

Bouwkavels Geerpark Vlijmen

Altijd al zelf willen bouwen? Een eigen stukje grond waar uw droomkasteel gerealiseerd kan worden, helemaal naar eigen wens? Dat kan in de duurzame, groene wijk Geerpark in Vlijmen.

Eind maart is de fase Nieuwe Morgen van start gegaan. De kavels van circa 340 m² tot 500 m² gingen in de verkoop via digitale inschrijving bij De Kavelwinkel. De inschrijving is inmiddels gesloten en de loting gaat van start.

Bouwkavels Oijense Zij Noord te Oss

Heeft u er altijd al van gedroomd om uw eigen nieuwbouw in Oss te bouwen? De gemeente Oss is druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe zelfbouwkavels in de nieuwste uitbreidingswijk van Oss, de Oijense Zij Noord. U kunt zich vanaf juni 2021 inschrijven voor een kavel. 

Kavels op Landgoed Steenenburg 

Droomt u van een prachtige nieuwbouw omringd door natuur? Dan is dit uw kans: bouw uw eigen droomkasteel op Landgoed Steenenburg gelegen tussen Drunen en Nieuwkuijk! Op deze bijzondere locatie, het voormalige Land van Ooit, worden in de komende tijd 56 exclusieve bouwkavels gerealiseerd en verkocht door gemeente Heusde. De kavels uit de verkoop van de eerste en tweede fase zijn inmiddels allen gereserveerd., maar er komt nog een derde fase.

Bouwkavels Seinheuvel Best 

De verkoop van zes bouwkavels aan het Heuveleind te Best is gestart. Het betreft ruime kavels van 650m2 tot 830m2 groot. Op deze kavels kunt u uw eigen droomwoning bouwen. De kavels worden verkocht door Ruimte voor Ruimte, meer informatie over de kavels kunt u bij hen opvragen. Wij kunnen u informeren over de bouw van de woning.

Bouwkavels in Boekel 

De gemeente Boekel heeft in het plan De Burgt mooie bouwkavels uitgegeven. Bent u één van de gelukkigen die een bouwkavel heeft bemachtigd? Dan worden wij graag uw bouwpartner.

Bouwkavels in Helvoirt 

In Helvoirt zijn 12 prachtige bouwkavels beschikbaar gekomen en inmiddels in optie. Acht van deze kavels zijn voor de bouw van een vrijstaande woning en vier voor twee onder een kap woningen. Bent u één van de gelukkigen die een bouwkavel heeft bemachtigd? Dan worden wij graag uw bouwpartner.