Bouwkavels

Bent u op zoek naar een bouwkavel? Onderstaand een actueel overzicht van kavels in de verkoop. Deze kavels worden door andere partijen verkocht, zoals gemeente of Ruimte voor ruimte.

Bouwkavels Nieuwe Warande Tilburg

Vanaf 26 september 2023 start de verkoop van 5 bouwkavels in de prachtige villawijk Nieuwe Warande te Tilburg. De kans op je droomwoning te bouwen. 

Bouwkavels St. Michielsgestel

Binnenkort start de verkoop van 19 bouwkavels in St. Michielsgestel in het gebied tussen de Hezelaar en de Gemondseweg.  Droom je ervan mooi  landelijk te wonen? Dan is zijn deze kavels een unieke kans.

Bouwkavels Den Bogerd, Udenhout

Nu start verkoop, inschrijving tot 17 juli 2023 12.00u!  In Udenhout gaan zeven bouwkavels in de verkoop. Een mooie kans hierop je eigen droomwoning te bouwen.

Bouwkavels Terlo in 't Loo Bergeijk

De gemeente Bergeijk heeft 17 bouwkavels ontwikkeld in ’t Loo. In de wijk Terlo-Noord zijn 16 kavels te koop en in de kern van ’t Loo nog een 17e zelfbouwkavel. Hierop heb je de mogelijkheid je eigen droomwoning te bouwen. 

Bouwkavels Steenovensebaan, Oosterhout

Nu start verkoop, inschrijving tot 13 juli 2023 09.00u!  In Dorst, gemeente Oosterhout, worden vijf bouwkavels uitgegeven, waarvan een aantal met een hobbyweide. Unieke kans om aan huis uw hobby uit te oefenen.

Bouwkavels Broekgraaf, Leerdam

Ben je op zoek naar een bouwkavel om je droomwoning te bouwen? Dan is dit je kans! In Leerdam worden 22 vrije kavels uitgegeven in het plan ’t Nieuwe Eiland (fase 3G) in Broekgraaf.

Bouwkavels Nieuwe Morgen in Geerpark

Ben je op zoek naar een bouwkavel in een groene wijk? Dan is dit je kans! In Vlijmen worden de laatste 7 vrije kavels uitgegeven in het plan Nieuwe Morgen fase 2 in de wijk Geerpark.

Bouwkavels Hoefstraat Rijsbergen

Ruimte voor Ruimte heeft in Rijsbergen 12 mooi gelegen bouwkavels ontwikkeld. Deze variëren in grootte van 700 m2 tot 1285 m2. Schrijf u nu in voor een van de kavels!

Bouwkavels De Erven in Heesch

Wonen in het knusse dorp Heesch? Bouw uw droomhuis in de woonwijk De Erven. De kavels van dit project variëren tussen de 372 m2 en 506 m2. Schrijf u nu in voor fase 3 van dit project!

de-erven-heesch

Bouwkavels Liempde Hamsestraat

In het mooie Liempde, gelegen in gemeente Boxtel, worden zestien particuliere woonkavels gerealiseerd aan de Hamsestraat. Er is een grote behoefte aan betaalbare woningen in het dorp en daarom is het goed nieuws dat de gemeente Boxtel deze kavels aanbiedt.

Bouwkavels Veghels Buiten

Wonen in het Brabantse Veghel? Bouw uw droomhuis in het gloednieuwe woongebied Veghels Buiten. Betaalbaar wonen in het groen: dat is waar Veghels Buiten voor staat. De vrije kavels van Veghels Buiten variëren in oppervlakte: de kleinste kavel bestaat uit 391 m2, de grootste uit 716 m2.
bouwkavel-de-ruiter-uden

Bouwkavels De Ruiter in Uden

Landelijk wonen aan de rand van een stad? Maak uw droom werkelijkheid met een zelfbouwkavel in Uden Zuid! In september worden er 23 kavels uitgegeven in het plangebied De Ruiter. Dit is voorlopig het laatste plangebied dat wordt uitgegeven in Uden Zuid. 

Bouwkavels Schaapsdijk in Loosbroek

Aan de westzijde van Loosbroek verkoopt de gemeente Bernheze 5 kavels waarop u uw droomwoning kunt bouwen.
Half mei vond de loting plaats voor de kavels van circa 500 m² tot 600 m². De inschrijving is inmiddels gesloten en de kavels staan in optie.

Bouwkavels Wilgendaal in Herpen

Fase 3-4 van het project Wilgendaal in Herpen is van start gegaan. Wilgendaal wordt een wijk met een heerlijk dorps karakter. Er worden hier 11 kavels voor vrijstaande woningen verkocht waar u uw droomhuis kan bouwen. In Wilgendaal woont u rustig in een groene omgeving, op een steenworp afstand van de dorpskern Herpen.

Bouwkavels LOOF

Wonen op een bijzondere plek waar je omarmd wordt door de natuur van voormalig Landgoed de Braacken. Dat kan want LOOF biedt u de ruimte om op een van de bouwkavels je eigen droomhuis te realiseren.

Bouwkavels Oisterwijk

Altijd al uw eigen woning willen bouwen? Maak deze droom werkelijkheid in het idyllische Oisterwijk! Ruimte voor Ruimte geeft in het eerste kwartaal van 2022 19 bouwkavels uit, gelegen aan de Molenbaan in Oisterwijk. Met grote kavels variërend van 520m2 tot 955m2 geniet u van deze prachtige omgeving. De inschrijving voor deze kavels is gestart op in maart en er zijn nog enkele kavels beschikbaar. 

Kavels op Landgoed Steenenburg 

Droomt u van een prachtige nieuwbouw omringd door natuur? Dan is dit uw kans: bouw uw eigen droomkasteel op Landgoed Steenenburg gelegen tussen Drunen en Nieuwkuijk! Op deze bijzondere locatie, het voormalige Land van Ooit, worden in de komende tijd 56 exclusieve bouwkavels gerealiseerd en verkocht door gemeente Heusde. De kavels uit de verkoop van de eerste en tweede fase zijn inmiddels allen gereserveerd., maar er komt nog een derde fase.

Bouwkavels Hoefstraat Rijsbergen

Ruimte voor Ruimte heeft in Rijsbergen 12 mooi gelegen bouwkavels ontwikkeld. Deze variëren in grootte van 700 m2 tot 1285 m2. Schrijf u nu in voor een van de kavels!

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
7 oktober 2023
.