Bouwkavels

Bent u op zoek naar een bouwkavel? Onderstaand een actueel overzicht van kavels in de verkoop. Deze kavels worden door andere partijen verkocht, zoals gemeente of Ruimte voor ruimte.
bouwkavel-de-ruiter-uden

Bouwkavels De Ruiter in Uden

Landelijk wonen aan de rand van een stad? Maak uw droom werkelijkheid met een zelfbouwkavel in Uden Zuid! In september worden er 23 kavels uitgegeven in het plangebied De Ruiter. Dit is voorlopig het laatste plangebied dat wordt uitgegeven in Uden Zuid. 

Bouwkavels Schaapsdijk in Loosbroek

Aan de westzijde van Loosbroek verkoopt de gemeente Bernheze 5 kavels waarop u uw droomwoning kunt bouwen.
Half mei vond de loting plaats voor de kavels van circa 500 m² tot 600 m². De inschrijving is inmiddels gesloten en de kavels staan in optie.

Bouwkavels Wilgendaal in Herpen

Fase 3-4 van het project Wilgendaal in Herpen is van start gegaan. Wilgendaal wordt een wijk met een heerlijk dorps karakter. Er worden hier 11 kavels voor vrijstaande woningen verkocht waar u uw droomhuis kan bouwen. In Wilgendaal woont u rustig in een groene omgeving, op een steenworp afstand van de dorpskern Herpen.

Bouwkavels LOOF

Wonen op een bijzondere plek waar je omarmd wordt door de natuur van voormalig Landgoed de Braacken. Dat kan want LOOF biedt u de ruimte om op een van de bouwkavels je eigen droomhuis te realiseren.

Bouwgrond Oirschot

Altijd al zelf willen bouwen? Een eigen stukje grond waar uw droomkasteel gerealiseerd kan worden, helemaal naar eigen wens? Dat kan in het gezellige Oirschot.

Eind juni komen 13 mooie bouwkavels in Oirschot te koop.
De kavels van circa 535 m² tot maximaal 1050 m² worden uitgegeven door Ruimte voor Ruimte in het oostelijke deel de nieuwe woonwijk Ekerschot Noord.

Bouwkavels in Mill

Droomt u van een ruime woning omgeven door natuur? Het gloednieuwe project Millenbosch te Mill biedt een unieke kans om deze wens waar te maken. In het Brabantse Mill zijn 15 bouwkavels ontwikkeld op een voormalig MOB-complex, waarbij u de kans heeft een vrijstaande woning te bouwen in uw eigen bos.

Bouwkavels Oisterwijk

Altijd al uw eigen woning willen bouwen? Maak deze droom werkelijkheid in het idyllische Oisterwijk! Ruimte voor Ruimte geeft in het eerste kwartaal van 2022 19 bouwkavels uit, gelegen aan de Molenbaan in Oisterwijk. Met grote kavels variërend van 520m2 tot 955m2 geniet u van deze prachtige omgeving. De inschrijving voor deze kavels is gestart op in maart en er zijn nog enkele kavels beschikbaar. 

Kavels op Landgoed Steenenburg 

Droomt u van een prachtige nieuwbouw omringd door natuur? Dan is dit uw kans: bouw uw eigen droomkasteel op Landgoed Steenenburg gelegen tussen Drunen en Nieuwkuijk! Op deze bijzondere locatie, het voormalige Land van Ooit, worden in de komende tijd 56 exclusieve bouwkavels gerealiseerd en verkocht door gemeente Heusde. De kavels uit de verkoop van de eerste en tweede fase zijn inmiddels allen gereserveerd., maar er komt nog een derde fase.

Bouwkavels Seinheuvel Best 

De verkoop van zes bouwkavels aan het Heuveleind te Best is gestart. Het betreft ruime kavels van 650m2 tot 830m2 groot. Op deze kavels kunt u uw eigen droomwoning bouwen. De kavels worden verkocht door Ruimte voor Ruimte, meer informatie over de kavels kunt u bij hen opvragen. Wij kunnen u informeren over de bouw van de woning.

Bouwkavels in Boekel 

De gemeente Boekel heeft in het plan De Burgt mooie bouwkavels uitgegeven. Bent u één van de gelukkigen die een bouwkavel heeft bemachtigd? Dan worden wij graag uw bouwpartner.