Bouwkavels

Bent u op zoek naar een bouwkavel? Onderstaand een actueel overzicht van kavels in de verkoop. Deze kavels worden door andere partijen verkocht, zoals gemeente of Ruimte voor ruimte.

Bouwkavels Drongelen

Aan de Kruisstraat in Drongelen worden 10 bouwkavels uitgegeven. Tot 19 juni 2024 kunt u zich inschrijven voor één van deze bouwkavels.

Bouwkavels Stelt-Oost Nijmegen

Vanaf 4 februari 2024 komen er ten oosten van Lent (Nijmegen) in Stelt-Oost 3 kavels in de verkoop voor de bouw van vrijstaande woningen. 

Zelf bouwen op een bouwkavel in Stelt Oost Nijmegen
In Geffen zijn bouwkavels in de verkoop

Bouwkavels Geffen

Momenteel zijn er diverse bouwkavels in de verkoop in het Brabantse dorp Geffen. Een mooie je kans om je eigen droomwoning te bouwen.

Bouwkavels Molenbunders Helmond

In de gemeente Helmond zijn 12 bouwkavels te koop. De kavels zijn prachtig gelegen in een voormalig recreatiegebied.

4 bungalows Aan de Loop Boekel locatie

Bungalows in Boekel te koop

Vanaf heden in de verkoop vier levensloopbestendige bungalows. Deze worden gebouwd aan de straat Aan de loop in Boekel.

Bouwkavels Oirschot

Vanaf 1 februari 2024 gaan er 8 bouwkavels in de verkoop gelegen in het plan Veld 7 in Oirschot. Een unieke kans om je eigen woning te gaan bouwen.

bouwkavels-st-michielsgestel

Bouwkavels St. Michielsgestel

In 2025 start de verkoop van 19 bouwkavels in St. Michielsgestel in het gebied tussen de Hezelaar en de Gemondseweg.  Droom je ervan mooi  landelijk te wonen? Dan is zijn deze kavels een unieke kans.

Bouwkavels Den Bogerd, Udenhout

Nu start verkoop, inschrijving tot 17 juli 2023 12.00u!  In Udenhout gaan zeven bouwkavels in de verkoop. Een mooie kans hierop je eigen droomwoning te bouwen.

bouwkavels-den-bogerd-udenhout
broekgraaf-leerdam

Bouwkavels Broekgraaf, Leerdam

Ben je op zoek naar een bouwkavel om je droomwoning te bouwen? Dan is dit je kans! In Leerdam worden 22 vrije kavels uitgegeven in het plan ’t Nieuwe Eiland (fase 3G) in Broekgraaf.

Bouwkavels Veghels Buiten

Wonen in het Brabantse Veghel? Bouw uw droomhuis in het gloednieuwe woongebied Veghels Buiten. Betaalbaar wonen in het groen: dat is waar Veghels Buiten voor staat. De vrije kavels van Veghels Buiten variëren in oppervlakte: de kleinste kavel bestaat uit 391 m2, de grootste uit 716 m2.

Bouwkavels Wilgendaal in Herpen

Fase 3-4 van het project Wilgendaal in Herpen is van start gegaan. Wilgendaal wordt een wijk met een heerlijk dorps karakter. Er worden hier 11 kavels voor vrijstaande woningen verkocht waar u uw droomhuis kan bouwen. In Wilgendaal woont u rustig in een groene omgeving, op een steenworp afstand van de dorpskern Herpen.

Kavels op Landgoed Steenenburg 

Droomt u van een prachtige nieuwbouw omringd door natuur? Dan is dit uw kans: bouw uw eigen droomkasteel op Landgoed Steenenburg gelegen tussen Drunen en Nieuwkuijk! Op deze bijzondere locatie, het voormalige Land van Ooit, worden in de komende tijd 56 exclusieve bouwkavels gerealiseerd en verkocht door gemeente Heusde. De kavels uit de verkoop van de eerste en tweede fase zijn inmiddels allen gereserveerd., maar er komt nog een derde fase.

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
8 juni 2024
.