Bouwbedrijf Noord-Brabant

Droomt u ervan om een nieuw huis te bouwen op een mooie plek in Noord-Brabant? Bouwbedrijf Roscobouw helpt u graag. Wij zijn namelijk net zo weg van Brabant als u dat bent. Met jaren ervaring en expertise hebben we al veel klanten mogen ondersteunen bij het bouwen van hun droomhuis. Met een persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat u zich helemaal thuis voelt in uw gloednieuwe huis.

Samen uw droomhuis bouwen?

Een huis bouwen doet u niet zomaar. Het is belangrijk een aannemer met veel kennis en kunde in de arm te nemen. Daarom leggen we u graag uit hoe wij als bouwbedrijf te werk gaan. We vinden het belangrijk om elkaar te leren kennen en meer over uw wensen horen. Dit doen we in een persoonlijk kennismakingsgesprek.

In het geheel vrijblijvende gesprek staat oriënteren centraal. Het is geen probleem als u nog niet alles scherp in beeld heeft.

De tweede stap in het proces is het ontwerp. Wellicht heeft u zelf al een duidelijke focus of gaat u er blanco in. Onze architecten sparren graag met u over uw droomhuis. Wilt u alvast inspiratie op doen voor uw huis? Bekijk onze projecten.

Een bouw is natuurlijk niet compleet zonder papierwerk. Wij gaan aan de slag met het aanvragen van benodigde vergunningen bij de gemeente en ontlasten u met de bureaucratische kant van het bouwen van een huis.

Zodra de vergunningen rond zijn is het tijd voor de bouw. Onze experts gaan vol enthousiasme aan de slag met het bouwen van uw huis. Na een aantal maanden is het tijd voor de sleuteloverdracht en kunt u genieten!

Uw wensen

Wij kijken graag samen naar uw wensen om uw droomhuis te realiseren.

Altijd op de hoogte van de laatste projecten

Als bouwbedrijf in Noord-Brabant zijn we altijd op de hoogte van de laatste nieuwbouwprojecten. Weet u nog niet zeker waar u wilt bouwen? Neem een kijkje op onze bouwkavels pagina voor actuele nieuwbouwprojecten.

Hét bouwbedrijf in Noord-Brabant

We zijn een bouwbedrijf gevestigd in Heesch en bouwen huizen in heel Noord-Brabant en omstreken. Of u nu op zoek bent naar een bouwbedrijf in Den Bosch, Breda, Eindhoven, Oss of in een van de andere steden of dorpen: wij staan voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie!

De mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis?

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
8 juni 2024
.