Uw bouwbedrijf in Noord-Brabant

Droomt u ervan om een nieuw huis te bouwen op een mooie plek in Noord-Brabant? Bouwbedrijf Roscobouw helpt u graag. Wij zijn namelijk net zo weg van Brabant als u dat bent. 

Met jaren ervaring en expertise hebben we al veel klanten mogen ondersteunen bij het bouwen van hun droomhuis. Met een persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat u zich helemaal thuis voelt in uw gloednieuwe huis.

Samen uw droomhuis bouwen?

Een huis bouwen doet u niet zomaar. Het is belangrijk een aannemer met veel kennis en kunde in de arm te nemen. Daarom leggen we u graag uit hoe wij als bouwbedrijf te werk gaan.

We vinden het belangrijk om elkaar te leren kennen en exact achter uw wensen te komen. Dit doen we in een persoonlijk kennismakingsgesprek. In het gesprek staat oriënteren centraal. U hoeft nog niet alles op een rijtje te hebben en het gesprek is geheel vrijblijvend.

bouwbedrijf-noord-brabant-roscobouw


De tweede stap in het proces is het ontwerp. Wellicht heeft u zelf al een duidelijke focus of gaat u er blanco in. Onze architecten sparren graag met u over uw huis om uiteindelijk uw droomhuis te realiseren. Wilt u alvast inspiratie op doen voor uw huis? Bekijk onze projecten.

Een bouw is natuurlijk niet compleet zonder papierwerk. Wij gaan aan de slag met het aanvragen van benodigde vergunningen bij de gemeente en ontlasten u met de bureaucratische kant van het bouwen van een huis.

Zodra de vergunningen rond zijn is het tijd voor de bouw. Onze experts gaan vol enthousiasme aan de slag met de bouw van uw huis. Na een aantal maanden is het tijd voor de sleuteloverdracht en kunt u genieten van uw huis.

Uw wensen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Graag maken we vrijblijvend kennis met u.

Hét bouwbedrijf in Noord-Brabant

Wij zijn een bouwbedrijf gevestigd in Heesch, maar bouwen huizen in heel Noord-Brabant en omstreken. Of u nu een huis wilt bouwen in Den Bosch, Eindhoven of in een van de kleinere steden of dorpen: wij staan voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Als bouwbedrijf in Noord-Brabant zijn we altijd op de hoogte van de laatste nieuwbouwprojecten. Weet u nog niet zeker waar u wilt bouwen? Neem een kijkje op onze bouwkavels pagina voor actuele nieuwbouwprojecten.

De mogelijkheden

Uw woning (ver)bouwen in Noord-Brabant? Neem vrijblijvend contact met ons op!

bouwbedrijf-noord-brabant