Bouwbedrijf Breda

Een woning (ver)bouwen in de gemeente Breda? Als lokaal bouwbedrijf in Breda en omgeving streven wij ernaar om uw ideeën en droomhuis werkelijkheid te maken. Met onze ruime ervaring bouwen we samen met u aan huis dat niet alleen van de hoogste kwaliteit is, maar ook praktisch is en er prachtig uitziet.

Van nieuwbouw tot aan verbouwingen

  • Nieuwbouwwoning

Als het gaat om het bouwen van van een nieuwbouwwoning, gaan we verder dan alleen het neerzetten van muren. We helpen u bij het realiseren van uw droomhuis, of dat nu een jaren ’30 woning, een woonboerderij of een luxe villa is. We ontzorgen u van het begin tot eind, waarbij uw wens altijd centraal staat.

  • Verbouwing

Bent u toe aan meer ruimte of wilt u een nieuwe indeling van uw huis? Bij Roscobouw staan we altijd klaar om uw wensen werkelijkheid te maken. Een serre aanbouw, een dakopbouw of uw huis levensbestendig maken: wij zorgen voor hoge kwaliteit en transparante communicatie.

aannemer-breda

Uw wensen

Wij kijken graag samen naar uw wensen om uw droomhuis te realiseren.

Onze projecten in gemeente Breda

Als bouwbedrijf in Noord-Brabant en omgeving hebben we in vele gemeenten projecten gerealiseerd. Zo ook in de prachtige gemeente Breda. Van prachtige nieuwbouwwoningen tot aan praktische verbouwingen: met trots hebben we mogen bijdragen aan de bouw van de Bredase gemeenschap.

Familie Schellekens geniet nu van een gloednieuwe notariswoning in Bavel, terwijl de familie De Jong enorm blij is met hun nieuwe jaren ’30 woning in Teteringen. Familie Luijerink uit Bavel heeft ons zelfs twee keer ingeschakeld: eerst voor de bouw van hun huis en later om hun woning uit te breiden. Lees meer over hun ervaringen!

Familie Luijerink:

“Ze zijn heel eerlijk, zowel met prijs als advies. Het belangrijkste bij het bouwen van een huis is dat je elkaar echt kunt vertrouwen.”

Samenwerken is de sleutel tot ons succes

Wij geloven in nauwe samenwerking. Uw visie en ideeën zijn van onschatbare waarde voor ons. Ons team van ervaren professionals staat voor u klaar om vanaf dag één met u in gesprek te gaan en u gedurende het gehele bouwproces op de hoogte te houden. Open communicatie, hoge kwaliteit en betrokkenheid zijn de pijlers van ons succes.

Uw bouwbedrijf in Breda en omgeving

Bent u op zoek naar een aannemer in Breda? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Roscobouw is gevestigd in Heesch en bouwt huizen in heel Noord-Brabant en omstreken. Maak direct een afspraak online of bel naar 0412 455 501 voor meer informatie of om een afspraak in te plannen met een van onze adviseurs.

De mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis?

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
8 juni 2024
.