Roscobouw

Architect landelijke woningen

✓ Ontwerp volgens uw wensen ✓ Vijf overzichtelijke bouwfases ✓ Toekomstbestendig bouwen

Zoekt u een architect om uw nieuwe woning te ontwerpen en vindt u landelijke woningen ook altijd zo prachtig? De ervaren architecten van Roscobouw zorgen voor jaren woonplezier. Het bouwen van een nieuwbouwwoning is spannend en leuk, maar het brengt ook heel wat vragen met zich mee. Gelukkig begeleiden en ontzorgen wij u tijdens het gehele traject. Dit begint met het eerste ontwerp en we overhandigen u aan het einde van het traject graag de sleutels van uw nieuwe woning. 

Bel ons: 0412 455 501 Vraag een brochure aan

Uw wensen staan centraal bij de architect van landelijke woningen

Weet u al hoe uw nieuwe woning eruit moet zien? Wilt u wonen in een vrijstaand huis, een twee-onder-een-kapwoning of laat u een nieuw pand bouwen voor uw bedrijf, met een nieuwbouwwoning op uw bedrijfsterrein? Wij bouwen uw nieuwe woning van A tot Z, wat voor woning u ook wilt laten bouwen. Hierbij zorgen we voor een goede voorbereiding, een duidelijke planning en heldere contracten met onze betrouwbare partners. Ook zorgen we ervoor dat de projectkosten zo laag mogelijk blijven.

Wij denken in mogelijkheden

Bij het ontwerpen en bouwen van landelijke woningen denkt onze architect in mogelijkheden, niet in beperkingen. Daarbij bent u altijd verzekerd van maatwerk. Of u nu groot of klein wilt wonen, in een modern huis of een huis met een landelijke jaren 30 stijl, het is aan u. Wat voor karakter heeft uw nieuwe huis? U bepaalt het, met de hulp van een van onze ervaren architecten. Maak een afspraak met een architect gespecialiseerd in landelijke woningen door een e-mail te sturen naar info@roscobouw.nl.

 


Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.