Woonboerderij op kavel in Heesch


 


In het buitengebied van Heesch ligt een prachtig en ruim bouwkavel te wachten op u, aan de rand van een natuurgebied met een landgoed uit de 16e eeuw. Het landgoed De Berkt heeft schitterende bossen en eikenlanen en is aangesloten op het Bernheze wandelnetwerk. Op dit unieke landgoed zijn 3 ruime kavels beschikbaar. De kavels van 850 m2 tot 1000 m2 (met de mogelijkheid tot uitbreiding to maar liefst 2000 m2) zijn naast landelijk gelegen ook zeer goed ontsloten ten opzichte van het centrum van Heesch. Binnen 15 minuten fietsen bent u midden in het centrum van Heesch met al zijn uitgebreide voorzieningen als winkels, horeca, scholen, sportgelegenheden etc. Een prachtige locatie die natuur, rust en ruimte combineert met de dynamiek van het dorp.

 

Deze bouwkavel maakt deel uit van het bestemmingsplan 'Loosbroeksestraat 1-3 Heesch'. Binnen de geldende grenzen van het bestemmingsplan heeft u nog genoeg ruimte over om naar eigen inzicht en smaak uw droomhuis te verwezenlijken. Samen met één van onze architecten ontwerpt u een huis dat bij u past, niet alleen van buiten maar ook van binnen. Ook bestaan de mogelijkheden om bijvoorbeeld beneden te slapen en te douchen of om de woning te gebruiken voor een beroep aan huis en/of voor mantelzorg. Het is uw droom, het zijn uw wensen het is uw huis, wij kunnen u daarmee helpen.

 

Op de kavels mag een vrijstaande woning en een bijgebouw gebouwd worden. Een aantal architectonische en stedenbouwkundige aspecten welke gelden voor deze bestemming zijn bijvoorbeeld: De woning mag een maximale inhoud hebben van 1.000 m³ het bijgebouw mag een oppervlakte hebben van maximaal 100 m². De goothoogte van de woning mag maximaal 3,5 meter bedragen en de nokhoogte 10 meter. Van het bijgebouw bedraagt dit 3 meter, respectievelijk 6 meter. Meer bouwvoorschriften zijn te vinden in de planregels van het bestemmingsplan.

 

Roscobouw onderscheidt zich in de persoonlijke en intensieve begeleiding tijdens het bouwen van uw eigen huis, van de planfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten, elk met hun eigen individuele stijl, bepaalt u hoe woning er uit komt te zien. Indien gewenst kunnen wij u naast bouwkundige zaken ook adviseren wat betreft vergunningen en financiële zaken die bij het hele traject komen kijken.

 

Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

 

Wilt u vrijblijvend meer informatie over dit project, over waarbij u kunt denken aan mogelijke materialen, bouwstijlen, voorbeelden van woningen en inzicht in prijzen? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord.

 

Vul hier het contactformulier in, vermeld in het veld “bouwen in gemeente:" project Heesch. U kunt natuurlijk ook bellen Roscobouw, Ruud van Dijck, 0412 45 55 01.

 

 

Voor meer gedetailleerde informatie over dit unieke bouwkavel in Heesch kunt u kijken op:

https://www.funda.nl/koop/heesch/bouwgrond-86080272-loosbroeksestraat-1-c/


Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.