Eigen huis bouwen in Schijf, gemeente Rucphen

Droomwoning bouwen in Schijf


Zelf bouwen in Schijf 

 

Ruimte voor Ruimte heeft aan de Zoeksestraat te Schijf 9 bouwkavels gerealiseerd, waarop u uw eigen droomwoning kunt realiseren. De verkoop van de eerste 5 bouwkavels is inmiddels gestart. Voor informatie over de verkoop van deze mooie ruime kavels verwijzen wij u naar Ruimte voor Ruimte

 

Wilt u graag uw droomwoning realiseren op één van deze kavels? Dan kunt u bij ons terecht voor het gehele traject van ontwerp, tot bouw en oplevering. 

 

Roscobouw onderscheidt zich in de persoonlijke en intensieve begeleiding tijdens het bouwen van uw eigen huis, van de planfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten, elk met hun eigen individuele stijl, bepaalt u hoe woning er uit komt te zien. Na een gedegen voorbereidingstraject, waarin we u stap voor stap meenemen in het proces van aanvragen van vergunningen tot het uitzoeken van materialen, gaan we uw droomwoning bouwen. 

 

Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

 

Wilt u vrijblijvend meer informatie wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord.  U kunt bellen voor een afspraak 0412 45 55 01 of u kunt onderstaand formulier invullen, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

Ik ben geÔnteresseerd in:Velden met * zijn verplicht
Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.