Ruime bouwkavels in Vinkel

Bouwkavels Koksteeg, Vinkel

Eigen woning bouwen in Vinkel


Al een tijdje op zoek naar een bouwkavel om uw droomwoning te kunnen realiseren? Grijp dan nu uw kans! In Vinkel aan de Koksteeg heeft Ruimte voor Ruimte 4 bouwkavels in de verkoop. Het betreft ruime kavels vanaf circa 1.532 m2 in een landelijke omgeving. 


Wij helpen u graag met het realiseren van uw droomwoning op deze kavel. 


Roscobouw als bouwpartner

Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het gehele proces van het bouwen van uw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten bepaalt u hoe uw woning er uit komt te zien, waarbij u vanaf de allereerste schets inzicht heeft in de bouwkosten van de woning. 

Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel!


Meer informatie

Wilt u meer informatie over het bouwen van een woning op één van deze kavels, dan nodigen wij u van harte uit voor een informatief gesprek. In dit gesprek zetten we uiteen wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en bouwen van uw eigen woning, waarbij u kunt denken aan het bouwproces, voorbeelden van woningen en inzicht in prijzen.
In geval van nieuwbouw:Velden met * zijn verplicht
Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.