6 bouwkavels te koop in Best Seinheuvel

Bouwkavels Seinheuvel Best

Bouwkavels te koop Seinheuvel Best

De verkoop van zes bouwkavels aan het Heuveleind te Best is gestart. Het betreft ruime kavels van 650m2 tot 830m2 groot. Op deze kavels kunt u uw eigen droomwoning bouwen. De kavels worden verkocht door Ruimte voor Ruimte, meer informatie over de kavels kunt u bij hen opvragen. Wij kunnen u informeren over de bouw van de woning.

  

Roscobouw als bouwpartner

Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het gehele proces van het bouwen van uw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten bepaalt u hoe uw woning er uit komt te zien.

 

Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.


Meer informatie

Wilt u alvast voorbereid zijn op de uitgifte van de bouwkavels, dan nodigen wij u van harte uit voor een informatief gesprek. In dit gesprek zetten we uiteen wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en bouwen van uw eigen woning, waarbij u kunt denken aan het bouwproces, voorbeelden van woningen en inzicht in prijzen.

 

Geïnteresseerd? 

Vraag ons magazine aan of maak een vrijblijvende afspraak. Dit kan via onderstaand formulier of bel 0412-455501.
In geval van nieuwbouw:Velden met * zijn verplicht
Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.