Roscobouw

Uw droomwoning bouwen in Lith!


Al een tijdje op zoek naar een bouwkavel om uw droomwoning te kunnen realiseren? Grijp dan nu uw kans! In Lith aan de Valkseweg, project Heilig Kempke, worden namelijk 12 Ruimte voor Ruimte kavels ontwikkelt. Het betreft een herontwikkeling van het bestaande bestemmingsplan voor 9 woningen. De kavels variëren van circa 680 tot 1.070 m2. Op 16 juni 2021 start de inschrijving voor de 12 kavels in Lith en deze sluit weer op 14 juli 2021 om 09:00.


Roscobouw als bouwpartner

Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het gehele proces van het bouwen van uw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten bepaalt u hoe uw woning er uit komt te zien.

Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel!


Meer informatie

Wilt u meer informatie over het bouwen van een woning op één van deze kavels, dan nodigen wij u van harte uit voor een informatief gesprek. In dit gesprek zetten we uiteen wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en bouwen van uw eigen woning, waarbij u kunt denken aan het bouwproces, voorbeelden van woningen en inzicht in prijzen.Geïnteresseerd? 

Vraag ons magazine aan of maak een vrijblijvende afspraak. Dit kan via onderstaand formulier of bel 0412-455501. 


Velden met * zijn verplicht
Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.