Roscobouw

12 Ruimte voor Ruimte kavels in Lith!


Al een tijdje op zoek naar een geschikte bouwkavel? Grijp dan nu uw kans! In Lith aan de Valkseweg, project Heilig Kempke, worden namelijk 12 Ruimte voor Ruimte kavels ontwikkelt. Het betreft een herontwikkeling van het bestaande bestemmingsplan voor 9 woningen. De kavels variëren van circa 680 tot 1.070 m2 met verkoopprijzen vanaf € 269.000 vrij op naam en zullen middels inschrijving en loting worden toegedeeld. 


Op 16 juni start de verkoop van de 12 kavels in project Heilig Kempke in Lith en zal ook alle verkoopinformatie beschikbaar zijn bij de makelaar. De inschrijving sluit op 14 juli om 09:00.

Wie weet bent u binnenkort de nieuwe eigenaar van één van de kavels!


Roscobouw als bouwpartner

Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het gehele proces van het bouwen van uw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten bepaalt u hoe uw woning er uit komt te zien.

Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.Meer informatie

Wilt u alvast voorbereid zijn op de uitgifte van de bouwkavels, dan nodigen wij u van harte uit voor een informatief gesprek. In dit gesprek zetten we uiteen wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en bouwen van uw eigen woning, waarbij u kunt denken aan het bouwproces, voorbeelden van woningen en inzicht in prijzen.


Geïnteresseerd? 

Vraag ons magazine aan of maak een vrijblijvende afspraak. Dit kan via onderstaand formulier of bel 0412-455501. 


Velden met * zijn verplicht
Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.