Uw droomwoning bouwen in Uden?

Park Maashorst

Uw droomwoning bouwen in Uden?

Dat kan! In het noorden van Uden, aan de rand van één van de mooiste en meest uitgestrekte natuurgebieden van Brabant, ontwikkelt zich een heel aantrekkelijk woongebied; Park Maashorst.

   


Binnen het plan Park Maashorst worden in totaal vier kamers (= deelgebieden) ontwikkeld. Kamer 1, met 16 kavels, is zo goed als klaar. In de kamers 2 en 3 komen 32 ruime kavels beschikbaar, waarop duurzame vrijstaande woningen kunnen worden gebouwd. Kamer 4 wordt later ontwikkeld.


Meer informatie over dit prachtige plan en de mogelijkheden? Bekijk hier de brochure.Roscobouw als bouwpartner

Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het gehele proces van het bouwen van uw eigen huis, van de planfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten, elk met hun eigen individuele stijl, bepaalt u hoe woning er uit komt te zien. Indien gewenst kunnen wij u naast bouwkundige zaken ook adviseren wat betreft vergunningen en financiële zaken die bij het hele traject komen kijken.


Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

 

 

Contact opnemen?

Wilt u vrijblijvend meer informatie over dit project, waarbij u kunt denken aan mogelijke materialen, bouwstijlen, voorbeelden van woningen en inzicht in prijzen? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord.


Vul hier het contactformulier in, vermeld in het veld “Ik ga bouwen in gemeente:" project Uden. U kunt natuurlijk ook bellen naar Roscobouw en vragen naar Ruud van Dijck, 0412 45 55 01.Ik ben geÔnteresseerd in:Velden met * zijn verplicht
Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.