Droomhuis bouwen in SleeuwijkUw droomhuis vlak bij het water met de stad om de hoek… Dit wordt mogelijk in het prachtige Ruimte voor Ruimte project, plangebied De Roef in Sleeuwijk. De nieuw op te zetten ruime villawijk ligt nabij het Nationaal Park De Biesbosch, in het waterrijke Land van Heusden en Altena. Een karakteristiek landelijk rivierengebied, met een combinatie van akkers, weiden en prachtige vergezichten. Het charmante Sleeuwijk ligt op een half uur van Dordrecht en Breda en biedt een meer dan volledig voorzieningenaanbod. Van winkels, sportverenigingen, gezondheidszorg tot onderwijs en een jachthaven met een pontverbinding  naar Gorinchem. De 12 kavels die Ruimte voor Ruimte hier uit gaat brengen hebben een oppervlakte van maar liefst 1.015 m2 tot 1.195 m2 waarop u met veel vrijheid geheel welstandsvrij uw droomhuis kunt realiseren.

 

Roscobouw kan u hierbij ondersteunen en adviseren. Wij onderscheiden ons door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het gehele proces van het bouwen van uw eigen huis, van de planfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten, elk met hun eigen individuele stijl, bepaalt u hoe woning er uit komt te zien. Indien gewenst kunnen wij u naast bouwkundige zaken ook adviseren wat betreft vergunningen en financiële zaken die bij het hele traject komen kijken.

 

Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

 

Wilt u vrijblijvend meer informatie over dit project, waarbij u kunt denken aan mogelijke materialen, bouwstijlen, voorbeelden van woningen en inzicht in prijzen? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord.

 

Vul hier het contactformulier in, vermeld in het veld “Ik ga bouwen in gemeente:" project Sleeuwijk. U kunt natuurlijk ook bellen naar Roscobouw en vragen naar Ruud van Dijck, 0412 45 55 01.

 

Voor meer gedetailleerde informatie over dit prachtige plan en de mogelijkheden kunt u ook kijken op: https://www.ruimtevoorruimte.com/bouwgrond-project/sleeuwijkVelden met * zijn verplicht
Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.