Zelf bouwen in Oisterwijk in het plan Pannenschuur Buiten

Bouwkavels in Oisterwijk

Heeft u altijd al uw eigen woning willen bouwen? In de woonwijk Pannenschuur Buiten aan de rand van Oisterwijk krijgt u de kans uw droom te verwezenlijken. De gemeente biedt daar 16 mooie bouwkavels aan.

 

Voor het plan is een beeldkwaliteitsplan opgesteld, hierin staat te lezen aan welke ontwerpeisen uw woning moet voldoen. Deze zijn voor dit plan vrij ruim. Zo mag de woning maximaal 12 meter hoog zijn en de goothoogte maximaal 6 meter. De buitengevel moet bestaan uit bakstenen, maar dit mag afgewisseld worden met bijvoorbeeld houten delen. Het schuine dak mag zowel met dakpannen of een rieten kap afgewerkt worden. Kortom, veel ruimte voor uw eigen interpretatie van een droomwoning.

 

Bij het ontwerpen en bouwen van de woning zijn wij u graag van dienst. Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het gehele proces van het bouwen van uw eigen huis, van de planfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten, elk met hun eigen individuele stijl, bepaalt u hoe woning er uit komt te zien. Vervolgens zorgen wij voor de benodigde vergunningen en de bouw van uw woning.

 

Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.