Huis laten bouwen in de buurt van Utrecht


Maurik ligt in de gemeente Buren, behorend tot het Nationaal Landschap Rivierengebied, een bijzonder landschap met een combinatie van agrarisch gebied, natuur en cultuurhistorie. In het dorp, ook wel de kern van de gemeente Buren genoemd, zijn alle voorzieningen aanwezig en het ligt op nog geen 3 kwartier rijden van het centrum van Utrecht. Het bouwplan in Maurik geeft u de kans om te wonen in dit karakteristieke dorp in een landelijke omgeving met wel de luxe van alle voorzieningen.

 

In het plan in Maurik zijn nog 3 ruime bouwkavels beschikbaar, van 387 tot 655 m2. Het bouwplan is prachtig gelegen aan de rand van Maurik waar u uitzicht heeft op de weilanden en de dijken. De bouwstijl van het plan is over het algemeen landelijk te noemen, maar u heeft hierbij de mogelijkheid om samen met één van onze architecten vorm geven aan uw eigen droomhuis. Binnen de grenzen van het beeldkwaliteitsplan en uiteraard binnen uw budget heeft u de vrijheid om naar eigen wens uw huis samen te stellen. Over smaak valt niet te twisten, heeft u bijvoorbeeld voorkeur voor een bepaalde kleur van de gevelstenen of vorm van de kap, of wilt u een indeling waarbij er ruimte wordt gemaakt om beneden te slapen en te douchen, dan kan dit allemaal met ons overlegd worden. U kunt tijdens het hele proces gebruik maken van de expertise van Roscobouw. Dit blijft niet beperkt tot alleen de bouwkundige zaken, maar ook wat betreft vergunningen en financiële zaken kunnen wij u indien gewenst persoonlijk adviseren.


Een unieke kans om uw eigen huis te bouwen in het mooie en landelijke Maurik in de Betuwe!


 


Met onze ervaring begeleiden wij u op een professionele wijze door het hele traject van het bouwen van een eigen huis, waarbij wij natuurlijk uw individuele wensen centraal stellen. Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

 

Wilt u vrijblijvend meer informatie over dit project, waarbij u kunt denken aan mogelijke materialen, bouwstijlen, voorbeelden van woningen en inzicht in prijzen? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord.

 

Vul hier het contactformulier in, vermeld in het veld “bouwen in gemeente:" project Maurik. U kunt natuurlijk ook bellen Roscobouw, Ruud van Dijck, 0412 45 55 01.

 

De kavels van het plan in Maurik worden verkocht via De Gier Makelaars www.degiermakelaars.nl


Velden met * zijn verplicht
Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.