Bouwen in De Lanen te Rosmalen

Zelf bouwen in De Lanen Groote Wielen Rosmalen


Gemeente ’s-Hertogenbosch geeft 10 bouwkavels uit in wijk Groote Wielen te Rosmalen. Het plan is genaamd de Lanen. Hierop kunt u uw eigen woning bouwen, binnen de grenzen aangegeven in het beeldkwaliteitsplan. In het beeldkwaliteitsplan van De Lanen staat omschreven dat er ambachtelijke architectuur toegepast dient te worden met veel variatie, bijzondere details en een warme toegankelijke uitstraling. De woningen moeten aansluiten bij de al gerealiseerde woningen aan de Koornwaardlaan. Verder wordt er gevraagd om twee bouwlagen met zadeldak. Bovenstaand hebben we een aantal referentiebeelden van door ons ontworpen en gebouwde woningen die passen binnen dit plan of elementen hebben die hieraan voldoen

 

Tot 30 september 2019 kon u zich inschrijven voor één van deze kavels. Heeft u een kavel en wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn u graag van dienst.

 

Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het gehele proces van het bouwen van uw eigen huis, van de planfase tot aan de oplevering. Een energiezuinige woning is voor ons al de norm, maar wilt u nog een stapje verder naar energieneutraal ook daarin hebben wij ervaring en kunnen wij u adviseren.

 

Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten, elk met hun eigen individuele stijl, bepaalt u hoe woning er uit komt te zien. Lees hier mee over onze werkwijze.


Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.


Voor meer informatie of een afspraak vult u onderstaand formulier in.Ik ben geÔnteresseerd in:Velden met * zijn verplicht
Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.