Droomhuis bouwen in BoskantBoskant, een charmant dorp gelegen in het groene hart van de Meijerij. Rustig, karakteristiek, exclusief, kleinschalig, natuur en vrijheid, allemaal woorden die op dit prachtige plan van Ruimte voor Ruimte toepasselijk zijn. Aan de noordzijde van Boskant, grenzend aan een landelijk gebied met fraaie bossen en een meanderende Dommel komen er 9 royale kavels beschikbaar van ca. 881 m2 tot maar liefst 1.685 m2. Op één van deze ruime kavels kunt u uw droomwoning realiseren en Roscobouw wil u hier graag bij helpen.

 

Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het gehele proces van het bouwen van uw eigen huis, van de planfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten, elk met hun eigen individuele stijl, bepaalt u hoe woning er uit komt te zien. Indien gewenst kunnen wij u naast bouwkundige zaken ook adviseren wat betreft vergunningen en financiële zaken die bij het hele traject komen kijken.

 

Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

 

Wilt u vrijblijvend meer informatie over dit project, waarbij u kunt denken aan mogelijke materialen, bouwstijlen, voorbeelden van woningen en inzicht in prijzen? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord.

 

Vul hier het contactformulier in, vermeld in het veld “Ik ga bouwen in gemeente:" project Boskant. U kunt natuurlijk ook bellen naar Roscobouw en vragen naar Ruud van Dijck, 0412 45 55 01.

 

Voor meer gedetailleerde informatie over dit prachtige plan en de mogelijkheden kunt u ook kijken op: https://www.ruimtevoorruimte.com/bouwgrond-project/boskant

 Velden met * zijn verplicht
Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.