Roscobouw

Bouwkavels Gilze

Staat uw toekomstige droomwoning in Gilze?

Altijd al gedroomd over het bouwen van uw eigen woning? Die droom kan nu werkelijkheid worden met een bouwkavel in Gilze! Er wordt momenteel hard gewerkt aan de ontwikkeling van 64 bouwkavels ten zuiden van het Laarspad te Gilze. Ruimte voor Ruimte geeft in dit gebied in totaal 34 exclusieve kavels uit. Er komen zowel grote als kleine bouwkavels vrij in dit plan. Het streven is om de verkoop van de kavels te starten in het eerste kwartaal van 2021. 


 

Roscobouw als bouwpartner

Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het gehele proces van het bouwen van uw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten bepaalt u hoe uw woning er uit komt te zien.


Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

Meer informatie?
Het project is op dit moment in voorbereiding. Wilt u alvast voorbereid zijn op de uitgifte van de kavels, dan nodigen wij u van harte uit voor een informatief gesprek. In dit gesprek zetten we uiteen wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en bouwen van uw eigen woning, waarbij u kunt denken aan het bouwproces, voorbeelden van woningen en inzicht in prijzen.

Neem contact op
Vraag ons magazine aan of maak een vrijblijvende afspraak. Dit kan via onderstaand formulier of bel 0412-455501. 


Velden met * zijn verplicht
Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.