Roscobouw

Bouwkavels Gilze

Staat uw toekomstige droomwoning in Gilze?

Altijd al gedroomd over het bouwen van uw eigen woning? Die droom kan nu werkelijkheid worden met een bouwkavel in Gilze! Vanaf 24 maart 2021 kunt u zich inschrijven voor een bouwkavel ten zuiden van het Laarspad te Gilze bij Ruimte voor Ruimte. Zij geven in dit gebied in totaal 34 exclusieve kavels uit. Er komen zowel grote als kleine bouwkavels vrij in dit plan. 

Bouwkavels in Gilze Laarspad
 

Roscobouw als bouwpartner

Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het gehele proces van het bouwen van uw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten bepaalt u hoe uw woning er uit komt te zien.


Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

Meer informatie?
Vanaf 24 maart start de inschrijving voor de kavels. Wilt u alvast voorbereid zijn op de uitgifte van de kavels, dan nodigen wij u van harte uit voor een informatief gesprek. In dit gesprek zetten we uiteen wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en bouwen van uw eigen woning, waarbij u kunt denken aan het bouwproces, voorbeelden van woningen en inzicht in prijzen.

Neem contact op
Vraag ons magazine aan of maak een vrijblijvende afspraak. Dit kan via onderstaand formulier of bel 0412-455501. Ik ben geÔnteresseerd in:Velden met * zijn verplicht
Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.