Roscobouw

Bouwkavels Gilze

Staat uw toekomstige droomwoning in Gilze?


Altijd al gedroomd over het bouwen van uw eigen woning? Die droom kan nu werkelijkheid worden met een bouwkavel in Gilze in de groene wijk Laarspad in Gilze!  In deze tweede en laatste fase van het plan komen 23 kavels, varierend in grootte van circa 350 tot 720 m2. U kunt zich inschrijven bij Ruimte voor Ruimte voor een bouwkavel tot uiterlijk 11 januari 2022 17.00u.


Roscobouw als bouwpartner

Speciaal voor dit plan organiseren wij 2 informatiedagen op

- vrijdag 21 januari van 09.00 - 17.00 en;

- zaterdag 22 januari van 09.00 - 13.00.

Loop dan binnen en laat u informeren over de mogelijkheden. 
Wilt u verzekerd zijn van een vrijblijvend persoonlijk gesprek, maak dan vooraf een afspraak. Dat kan op deze dagen, maar uiteraard ook op andere werkdagen.




bouwkavels-gilze-laarspad
 

Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het gehele proces van het bouwen van uw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten bepaalt u hoe uw woning er uit komt te zien.


Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

Meer informatie?
Vanaf 1 december is de inschrijving voor de kavels fase 2 gestart. Wilt u voorbereid zijn op de uitgifte van de kavels, dan nodigen wij u van harte uit voor een informatief gesprek. In dit gesprek zetten we uiteen wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en bouwen van uw eigen woning, waarbij u kunt denken aan het bouwproces, voorbeelden van woningen en inzicht in prijzen.

  

Neem contact op
Vraag ons magazine aan of maak een vrijblijvende afspraak. Dit kan via onderstaand formulier of bel 0412-455501







Ik ben geÔnteresseerd in:



Velden met * zijn verplicht
Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.