Bouwkavels nieuwbouwplan De Erven te Heesch | Roscobouw

Bouwkavels in De Erven Heesch

 

De uitgifte van zelfbouwkavels in de Erven te Heesch is gestart. Wilt u graag uw droomwoning realiseren op één van deze kavels? Dan kunt u bij ons terecht voor het gehele traject van ontwerp, tot bouw en oplevering. Een droomwoning begint natuurlijk met een mooi ontwerp, onze architect vertaalt uw woonwensen in een uniek ontwerp. Vervolgens gaan we samen met u de materialen voor de woning uitzoeken. Ondertussen zorgen wij voor de benodigde vergunningen en na een goede voorbereiding starten we met de bouw van uw woning. Na een korte bouwtijd kunt u gaan genieten van uw woning.

 

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. Deze afspraak kan plaatsvinden van maandag tot vrijdag of op één van onze infodagen op zaterdag. Bel voor een vrijblijvende afspraak 0412 - 455501.

 

De inschrijving voor bouwkavels in de volgende fase in plan De Erven te Heesch is gestart. De gemeente geeft 16 kavels uit voor zelfbouw. Inschrijving is mogelijk tot 16 mei. De verdeling van de kavels gebeurd vervolgens op basis van loting.

 

De kavels liggen allen in de wijk genaamd Boserf, onderdeel van plan De Erven. Het beeldkwaliteitsplan voor deze wijk gaat uit van traditionele vormgeving en jaren 30 architectuur. Dit mag ook eigentijds vorm gegeven worden. De kans om binnen deze kaders uw eigen woning te creëren.

 

Velden met * zijn verplicht
Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.