Uw eigen villa bouwen op een exclusieve kavel in het Buitengoed Nieuwe Warande


 


Exclusief, landelijk, ruimte, groen, stilte, allemaal kernwoorden die van toepassing zijn op het Buitengoed Nieuwe Warande. Gelegen tussen Tilburg, Berkel Enschot en Udenhout komt in dit prachtig landelijke gebied een ruim opgezette woonwijk waar weides, akkers en luxe villa’s elkaar gaan afwisselen.


Het is een unieke plek waar de landelijkheid je het gevoel geeft ‘ver weg’ van alles te zijn, maar door de goede ontsluiting van het gebied ben je toch vlak bij Tilburg en de omliggende dorpen Berkel Enschot en Udenhout. Met uitstekende voorzieningen van het openbaar vervoer, waaronder drie treinstations en verschillende buslijnen is alles goed bereikbaar en is Buitengebied Nieuwe Warande een goede uitvalsbasis voor iedereen die werkt in Eindhoven, Breda, Den Bosch of daarbuiten. Kortom dit is wat je noemt “the best of both worlds”.


Ruimte voor ruimte geeft in dit gebied in het totaal 165 ruim bemeten kavels uit voor exclusieve villabebouwing. Het tweede plandeel dat nu ontwikkeld gaat worden, bestaat uit 53 kavels, waarvan nu de laatste 17 kavels te koop worden aangeboden. Deze royale villakavels variëren in grootte van 640 tot 1.336 m2 en u krijgt een grote architectonische vrijheid om deze kavels in te vullen naar eigen wens en smaak, zelfs in de welstand plichtige delen van het plan. Kijkend naar het landelijke, agrarische karakter van het gebied is architectuur in de trant van Brabantse langgevelboerderijen een logische keuze. Maar ook andere architectuurvormen zijn mogelijk. Denk aan groene, in het landschap geïntegreerde architectuur, de bouw van duurzame milieuwoningen en zelfs villa’s met een meer moderne verschijningsvorm.

 

Uw specifieke wensen kunnen misschien al erg duidelijk voor u zijn of u heeft wellicht meer behoefte aan keuze begeleiding vanaf het begin van het traject, voor Roscobouw is alles mogelijk. U kunt tijdens het hele proces van het bouwen van uw eigen woning gebruik maken van de expertise van Roscobouw. Dit blijft niet beperkt tot alleen de bouwkundige zaken, maar ook wat betreft vergunningen en financiële zaken kunnen wij u indien gewenst persoonlijk adviseren.

 

Met onze ervaring begeleiden wij u op een professionele wijze door het hele traject van het bouwen van een eigen droomhuis, waarbij wij natuurlijk uw individuele wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten, elk met hun eigen individuele stijl, bepaalt u hoe woning er uit komt te zien. Hierbij gaat het niet alleen om de buitenkant maar de indeling en de details zijn daarbij net zo belangrijk.


Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen,

van droom tot sleutel.

 

Wilt u vrijblijvend meer informatie over dit project, waarbij u kunt denken aan mogelijke materialen, bouwstijlen, voorbeelden van woningen en inzicht in prijzen? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord.

 

Vul hier het contactformulier in, vermeld in het veld “bouwen in gemeente:" project Buitengoed Nieuw Warande. U kunt natuurlijk ook bellen Roscobouw, Ruud van Dijck, 0412 45 55 01.

 

Voor meer gedetailleerde informatie over het plan Buitengoed Nieuwe Warande kunt u kijken op :

https://www.ruimtevoorruimte.com/bouwgrond-project/tilburg/deelplan-2B#book5/pagina1

 


Velden met * zijn verplicht
Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.