Bouwkavels Bergakkers 3 Vorstenbosch

Zelf bouwen in Vorstenbosch

Bouwkavels Vorstenbosch

 

Gemeente Bernheze gaat in Vorstenbosch 14 bouwkavels uitgeven. De inschrijfperiode voor deze kavels loopt tot 7 februari 2021. 

 

De gemeente heeft voor de kavels een beeldkwaliteitsplan opgesteld. Voor de kavels 1 t/m 8 heeft u grote vrijheid in het ontwerp van uw woning. Verschillende bouwstijlen mogen naast elkaar staan. Bijvoorbeeld een boerderijtype, een moderne villa of een meer traditionele woning, waarbij een moderne interpretatie is toegestaan. De woningen bestaan uit één tot twee bouwlagen, waarbij een kap niet verplicht is. 


Bij de kavels 9 t/m 14 gaat de voorkeur uit naar een traditionele jaren-30 architectuur. De woningen bestaan uit maximaal 2 lagen met een kap. 


Voorbeelden zelf bouwen Vorstenbosch


Roscobouw als bouwpartner

Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het gehele proces van het bouwen van uw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten bepaalt u hoe uw woning er uit komt te zien.

 

Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

 

Meer informatie

Wilt u alvast voorbereid zijn op de uitgifte van de bouwkavels, dan nodigen wij u van harte uit voor een informatief gesprek. In dit gesprek zetten we uiteen wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en bouwen van uw eigen woning, waarbij u kunt denken aan het bouwproces, voorbeelden van woningen en inzicht in prijzen.

 

Geïnteresseerd? 

Vraag ons magazine aan of maak een vrijblijvende afspraak. Dit kan via onderstaand formulier of bel 0412-455501. 

Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.