Kavel te koop Geerpark Vlijmen

Bouwkavel te koop

Binnenkort te koop in Geerpark Vlijmen.

Binnenkort komt er één perceel te koop van ca. 400 m2 (ca.15x26.5 meter) in de fraaie wijk Geerpark te Vlijmen, in deelplan Morgenrood, aan de Rozemarijn. Deze kavel is geschikt voor het bouwen van een vrijstaande woning of patiowoning. Het Geerpark is een duurzame wijk gelegen midden in de natuur. Meer informatie over deze wijk lees je op https://geerpark.nl.

 

Geïnteresseerd?

De kavel wordt particulier aangeboden. De prijs van het kavel is nog niet bekend. Neem contact met ons op wanneer u geinteresseerd bent. 

 

Geerpark Vlijmen

Aan de rand van Vlijmen ligt de fraaie wijk Geerpark. Je woont er middenin de natuur, omringd door het groen. Het is een heerlijke plek om thuis te komen na een drukke dag werken, of om lekker te gaan wandelen, ontspannen en de natuur te ontdekken. Kinderen kunnen zich er volop uitleven. Lekker struinen over het Laarzenpad en zoeken naar beestjes langs de waterslinger. Het spelen is er een echt avontuur.

 

Geerpark is geen gewone woonwijk. Maar één van de meest duurzame van Nederland. Kijk bijvoorbeeld eens naar de picknickbanken die zijn gemaakt van bomen die uit Geerpark komen. Duurzaamheid komt in Geerpark op allerlei fronten terug. Het zit echt in het DNA. Bij de ontwikkeling van het gebied, de bouw van de zeer energiezuinige woningen met zonnepanelen en warmtepompen, de aanleg van de straten, noem maar op.

 

In Geerpark laten we de natuur wat meer zijn gang gaan. Gras ligt er bijvoorbeeld niet bij als een strak biljartlaken, onkruid tussen de tegels: het mag. Sommige paden zijn zelfs helemaal onverhard. De beplanting is wat ruiger. En je wordt omringd door ontelbaar veel fruitbomen. Hiermee krijgt Geerpark een groen en stoer karakter. Geerpark beslaat 42 hectare en grenst aan het monumentale pand Mommersteeg aan de Wolput. In totaal komen er zo’n 800 woningen. De eerste bewoners voelen zich er al helemaal thuis, samen in een hofje of vrijer op een eigen kavel in het huis van hun dromen. Met voorzieningen dichtbij, in het dorp Vlijmen en in Den Bosch om de hoek. Lees meer op geerpark.nl.

Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.